Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu
Db

Douchebags The Douchebag Jon Olsson Limited Edition

(1)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

The Douchebag iš populiaraus Jono Olssono riboto leidimo.

Slidininkų, snieglentininkų, banglentininkų, dizainerių, inžinierių, oro uostų bagažo tvarkytojų ir Norvegijos mokslo ir technologijų universiteto sukurtas Douchebag yra aistros ir poreikių sintezė. Tai išmanus būdas gabenti slides ir snieglentes.

  • Ilgio reguliavimo sistema: Krepšį galima reguliuoti pagal bet kokio dydžio įrangą, su kuria keliaujate, visada užtikrinant tvirtą konstrukciją, kad būtų galima saugiai ir patogiai gabenti.
  • Nešiojimo per petį sistema: Sistema leidžia lengviau transportuoti, nes krepšį galite vilkti už savęs, taip atlaisvindami rankas.
  • Šonkaulinis narvas: Iš viso 19 atskirų ABS šonkaulių kartu su kruopščiai atrinktomis patvariomis medžiagomis daro "The Douchebag" vieną iš labiausiai apsaugančių rinkoje.
  • Prikabinimo sistema: Kablys: "Hookup" sistema visiškai sujungia "The Hugger" su "The Douchebag", todėl šie du gaminiai tampa vienu vienetu.
  • Suspaudus, nenaudojamą maišelį galima visiškai susukti į mažą rankinuką.
  • Lengvas dizainas: Tik 3,4 kg
  • Ratukai: Douchebag turi du sklandžiai riedančius ratukus, kuriais lengva vežtis sunkius daiktus.

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Got my Jon Olsson Camo Douchebag today. Not only is it one of the most practical gear bags on the market but it’s super stylish too- being limited edition makes it feel more special. It rolls up to the size of any skis- my son will use it too and it will still fit perfectly
Jason P. (waltham abbey)
2017-10-31
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro