×
Menu

Corvus Freeride Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Su "Black Crows Corvus Freeride" slidėmis "Black Crows" į trasas leiskitės užtikrintai ir stilingai. Šios unisex slidės puikiai tinka pažengusiems slidininkams, norintiems patirti jaudinančią freeride patirtį. 142/107/120 mm profilio ir 107 mm juosmens pločio derinys užtikrina puikų stabilumą ir kontrolę, todėl lengvai įveiksite net sudėtingiausias vietoves.

"Corvus Freeride" slidės pagamintos iš lengvos, bet patvarios konstrukcijos su anglies, titano ir stiklo pluošto šerdimi. Tokia konstrukcija užtikrina neprilygstamą tvirtumą ir vikrumą, todėl slidės važiuoja sklandžiai ir jautriai. Slidės taip pat pasižymi "Titanal Binding Platform" ir ABS šoninėmis sienelėmis, užtikrinančiomis didesnį patvarumą ir energijos perdavimą, todėl galite peržengti savo galimybių ribas ir leistis į bet kokius slidinėjimo nuotykius.

Šios slidės pasižymi puikiu manevringumu ir sukibimu su briaunomis, todėl puikiai tinka tiek ilgiems, plačiems posūkiams, tiek greitiems, techniškiems manevrams atlikti. 21 m spinduliu šios slidės pasižymi puikiu manevringumu ir sukibimu su briaunomis. Nesvarbu, ar esate patyręs slidininkas, ar norite patobulinti savo įgūdžius, "Black Crows Corvus Freeride" slidės yra puikus pasirinkimas nepamirštamai freeride patirčiai. Pasiruoškite užkariauti kalnus ir iš naujo apibrėžti savo slidinėjimo nuotykius su šiomis išskirtinėmis slidėmis.

Specifikacijos

Year model:
23/24
Plotis:
142/107/120 mm
Juosmens plotis:
107mm
Geriausias naudojimas:
Touring
Įgūdžių lygis:
Advanced
Spindulys:
21m
Svoris - pr. pora:
2000g
Šerdies medžiaga:
Carbon, Titanium, Fiberglass
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Titanal Binding Platform, ABS sidewalls
Lytis:
Unisex

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro