×
Menu

Anima Birdie Freeride Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pasiruoškite užkariauti kalnus su "Black Crows Anima Birdie Freeride" slidėmis, kurios yra geriausias jūsų nuotykių ne trasose palydovas!

Šios slidės, sukurtos pažengusioms slidininkėms, pasižymi pažangiausiomis savybėmis, kurios jūsų slidinėjimo patirtį pakylės į naujas aukštumas. Dėl universalaus 115 mm pločio juosmens Anima Birdie užtikrina puikią pusiausvyrą tarp plūdrumo gilioje pūkų dangoje ir krašto kontrolės sunkiai išbrendamose trasose.

Šios išskirtinės slidės pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, įskaitant anglį, stiklo pluoštą, kevlarą ir topolį, todėl jų konstrukcija yra neįtikėtinai lengva, bet patvari. Anglis ir kevlaras užtikrina išskirtinį tvirtumą ir reakciją, o topolio šerdis - sklandų ir drėgną važiavimą net sudėtingiausiomis sąlygomis.

"Anima Birdie Freeride" slidės pasižymi moderniu "rocker" profiliu, kuris užtikrina lengvą plūdrumą purioje vietovėje ir geresnį manevringumą ankštose vietose. 19 m spindulys leidžia atlikti sklandžius ir kontroliuojamus posūkius, todėl šios slidės puikiai tinka įveikti įvairias vietoves - nuo stačių nuokalnių iki atvirų duburių.

"Black Crows" kruopščiai sukūrė šias slides su ABS šoninėmis sienelėmis, užtikrinančiomis išskirtinį krašto laikymąsi ir galios perdavimą. Tokia konstrukcija užtikrina tikslų valdymą ir stabilumą net ant apledėjusių šlaitų.

Black Crows Anima Birdie Freeride slidės yra tikras perlas reiklioms slidininkėms, ieškančioms geriausio našumo, universalumo ir stiliaus derinio. Šios slidės - tai ne tik įranga, bet ir vartai į nesibaigiančius nuotykius ir nepamirštamas akimirkas slidinėjimo trasose.

Specifikacijos

Year model:
23/24
Plotis:
144/115/134 mm
Juosmens plotis:
115mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Touring
Įgūdžių lygis:
Advanced
Spindulys:
19m
Svoris - pr. pora:
2150g
Šerdies medžiaga:
Carbon, Fiberglass, Kevlar, Poplar
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
ABS sidewalls
Lytis:
Woman

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro