Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Strike V2

(3)
Video
Video
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Streikas V2

Su "Strike V2" pajuskite sparno polėkį kaip niekada anksčiau!

"Strike V2" - tai gryna galia, aistra, sklandus veikimas, tvirtumas ir ilgaamžiškumas - visa tai viename neįtikėtinai lengvame ir jautriame sparne. V2 suteikia nepakartojamą laisvę ir kontrolę, kuri virsta tikrai sklandžia ir malonia kova su folija. Mums svarbiausia, kad jūs teisingai pasirinktumėte ir galėtumėte mėgautis visaverte patirtimi plaukiojant su sparnuotėmis.

STRIKE V.2 ir jo patobulinta konstrukcija suteiks dar stipresnių pojūčių, nesvarbu, koks jūsų įgūdžių lygis.

Funkcijos

  • Pritaikyta sparno konstrukcija
    • Prisitaikanti STRIKE V.2 sparno konstrukcija kiekvieną gūsį paverčia teigiama energija, o tai sukuria puikią kontrolę ir trauką.
  • Centrinė trauka
    • Unikalus galios paskirstymas, subalansuotas abiejose sparno pusėse, sukuria stabilesnį ir lengviau valdomą sparną, kurio beveik nereikia reguliuoti iš priekio ar nugaros, todėl užtikrinamas maksimalus komfortas.
  • Šaunus dizainas
    • STRIKE V.2 išlaiko nepakartojamą V.1 itin lengvo svorio koncepciją ir didžiąją dalį to paties dizaino, todėl sukuria malonesnį ir sklandesnį važiavimą. Stabilumas V2 pagerintas atlikus nedidelius profilio ir sparno traukos centro pakeitimus, kurie sukuria geresnę kontrolę judant. Trauka yra pastovi ir vienalytė, todėl galite geriau kontroliuoti sparną ir jo trajektoriją, nesvarbu, koks jūsų įgūdžių lygis.
    • Tikslūs ir sklandūs valdymo gebėjimai dėl prisitaikančios sparno konstrukcijos
    • Patobulintas audinio profilis ir audinio įtempimo pasiskirstymas, su skirtingomis plokštėmis, esančiomis ilgose apvyniojimo linijose, kurios užtikrina geresnį valdymą ir ilgesnį patvarumą, idealiai reguliuojant audinį reikiama kryptimi.
  • Puikus veikimas
    • Dėl neprilygstamų galimybių prieš vėją STRIKE V.2 užtikrina ilgesnį laisvo skrydžio laiką. Jo greičio charakteristikos taip pat leidžia šokti aukščiau ir pasinaudoti puikiu pakilimu nusileidžiant. Jo kompaktiška konstrukcija, turinti mažesnį sparnų plotį nei V.1, suteikia daugiau galimybių triukams ir geresnei navigacijai, nes leidžia rankas laikyti žemesnėje padėtyje.

Specifikacijos

Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Vožtuvo tipas:
Reactor Valve
Sparno audinys:
Pre-loaded canopy
Surf Wing Programa:
Power, Rigid, Weightless
Papildomos funkcijos:
Transfer Handle, Neoprene Patch
Įtraukta:
Wrist Leash
Pompa:
Not Included
Surf Wing Rekomenduojamas PSI:
9

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (3)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (3 atsiliepimai)

SkatePro