Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu
CCM

Super Tacks AS1 Junior Ice Hockey Skates

Video
Video
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

CCM "Super Tacks AS1 Junior" pačiūžos pagamintos atsižvelgiant į aukšto lygio jaunių ledo ritulius ir turi daugybę pažangių technologijų.

Pradedant nuo viršaus - patentuotas "Mono Frame 360" rėmas puikiai anatomiškai priglunda dėl vientisos konstrukcijos, kuri padidina kontakto plotą su visu batu, palyginti su dviejų dalių. Kitaip tariant, dėl vientisos konstrukcijos jaučiate didesnį ryšį su batu.

Pats batas pagamintas iš tvirto anglies kompozito, kuris yra tikrai standus ir užtikrina puikų energijos perdavimą kiekvieno žingsnio metu. Šiame modelyje naudojamas padas yra su patobulinta kulno sritimi, todėl energija perduodama dar sklandžiau.

Tvirtas ir termiškai formuojamas branduolys yra su iš "TotalDri" medžiagos pagamintu įdėklu. Pridėkite papildomą ventiliacijos angą bato apačioje ir yra didelė tikimybė, kad jūsų kojos žaidimo metu išliks beveik sausos.

Super Tacks AS1 turi Tritech Flex liežuvėlį. Šis liežuvėlis apsaugo jus nuo raištelių įkandimų ir leidžia į priekį lankstytis, kokio kai kurie žaidėjai labai nori. Jis gerai paminkštintas, kad būtų patogesnis ir geriau apsaugotas.

Laikiklį ir bėgimo takelį sudaro SB4.0 ir "Speedblade Black". Patvarus SB4.0 laikiklis turi padidintą atakos kampą, kuris užtikrina geresnius žingsnius ir posūkių įveikimą. Juodas "Speedblade" yra padengtas agresyviai atrodančia oksido danga, užtikrinančia ilgesnį briaunų tarnavimo laiką ir papildomą atsparumą korozijai.

Nors jie padidino ketvirčio paketo aukštį ir į šias aukšto lygio pačiūžas įdėjo dar daugiau technologijų, jos vis tiek yra šiek tiek lengvesnės, palyginti su praėjusių metų modeliu.

Pastaba: Visada rekomenduojame tokio kalibro pačiūžas galąsti vietiniame ledo ritulio stadione arba pas vietinį specialistą.

  • Juodosios "Speedblade" riedlentės NEGALIMA galąsti ašmenų akmeniu.
  • Šias pačiūžas galima formuoti karščiu, kad jos būtų pritaikytos individualiai.
  • Tai jaunimo modelis

Remdamiesi savo patirtimi su CCM, nusprendėme į sąrašą įtraukti pačiūžas, kurių dydžiai atitinka tikruosius batų dydžius. Taigi, rinkdamiesi sau naujas pačiūžas, tiesiog suderinkite jas su savo dabartiniu batų dydžiu.

CCM naudoja savo pačių sudarytą konvertavimo lentelę ir savo gaminių dėžes pažymėjo savo "ES dydžiais". Tai reiškia, kad dėžutė greičiausiai neatitiks jūsų pasirinkto dydžio, todėl raginame prieš siunčiant pačiūžas atgal jas pasimatuoti.

Specifikacijos

Įdėklo ypatybės:
Heat moldable, Anatomically shaped
Keičiamas ašmenys:
Yes
Batos medžiaga:
Fiberglass, Composite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam, Microfiber
Batos/Apvalkalo tipas:
Hard
Uždarymas:
Lacing
Svoris:
768g
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Ašmenų medžiagos:
Stainless steel
Ašmenų galandimas:
Not required
Toepick:
No

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro