×
Menu

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Aprašymas

"Atomic Classic Junior" slidinėjimo kroso komplektas yra puikus būdas pradėti vaikui slidinėti. Į šį paketą įeina viskas, ko reikia jūsų vaikui, kad jis galėtų išvažiuoti į trasas, įskaitant:

  • "Atomic Classic" bėgimo slidės: Šios slidės sukurtos specialiai jauniesiems slidininkams ir pasižymi puikiu našumo ir patvarumo balansu. Slidės pagamintos su lengva šerdimi, todėl jomis lengva manevruoti, be to, jos turi tvirtą pagrindą, kuris atlaikys ilgus naudojimo metus.
  • "Atomic" surišimo įtaisai: Šie surišimo įtaisai yra suderinami su "Atomic" klasikinėmis bėgimo slidėmis ir užtikrina saugų ir patogų prigludimą. Juos taip pat lengva reguliuoti, todėl galite idealiai pritaikyti savo vaikui.

Prie pakuotės taip pat galite pridėti šiuos elementus:

  • "Atomic" bėgimo slidžių batus: Šie batai sukurti taip, kad būtų patogūs ir padėtų jaunesniems slidininkams.
  • Pirštinės arba pirštinės: Kad jūsų vaiko rankos trasose būtų šiltos, labai svarbu turėti geras pirštines arba pirštines su pirštinėmis. Siūlome įvairias pirštines ir pirštines su kapišonu, kurios puikiai tinka bėgimo slidėmis sportui, ir visos jos yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kad jūsų vaiko rankos būtų šiltos ir sausos.
  • "SkatePro" slidinėjimo krepšys bėgimo slidėms: Slidžių krepšys: Slidžių krepšys - puikus būdas apsaugoti slides nuo pažeidimų, kai jų nenaudojate. Siūlome įvairių slidinėjimo krepšių, pritaikytų bėgimo slidėms, ir visi jie pagaminti iš patvarių medžiagų, kurios tarnaus ilgus metus.

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package yra puikus būdas pradėti vaikui slidinėti bėgimo slidėmis. Kadangi viskas, ko reikia, yra viename pakete, galite būti tikri, kad jie turės viską, ko reikia, kad puikiai praleistų laiką trasose.

Rodyti visus

SkatePro