×
Menu

Vauhti Ski Wax and Maintenance Package

Aprašymas

Pasiruoškite pagerinti savo slidinėjimo patirtį su "Vauhti" slidžių vaško ir priežiūros rinkiniu. Šis išsamus paketas, sukurtas taip, kad jame būtų viskas, ko reikia norint prižiūrėti ir sureguliuoti savo bėgimo slides, yra itin vertingas ir patogus.

Neprilygstamas našumas, neprilygstama kaina:

  • Kick Wax + Glide Wax: Šis paketas, kurį sudaro aukščiausios kokybės vaškai iš "Vauhti Wax Technologies", užtikrina optimalų našumą ir greitį ant sniego.
  • Bėgimo slidžių priežiūros įranga: Slidžių priežiūros priemonės: į komplektą įtraukėme svarbiausius įrankius ir priedus, tokius kaip sintetinis kamštis, poliravimo šluostė, nailoninis šepetėlis, slidžių sukibimo vaško valiklis, plieninis šepetėlis ir dar daugiau, kad galėtumėte palaikyti puikią slidžių būklę.
  • "SkatePro" bėgimo slidžių krepšys: Mūsų kokybiškas slidžių krepšys: patogiai laikykite ir transportuokite savo slides ir reikmenis.

Užsisakykite "Vauhti" slidžių vaško ir priežiūros paketą šiandien ir mėgaukitės viskuo, ko reikia slidėms prižiūrėti ir sureguliuoti, - viskas vienoje patogioje ir ekonomiškoje pakuotėje!

Rodyti visus

SkatePro