×
Menu

Swix Ski Wax and Maintenance Package

Aprašymas

Mūsų "Swix" slidžių vaško ir priežiūros priemonių pakete rasite viską, ko reikia norint vašku padengti, prižiūrėti ir sureguliuoti savo bėgimo slides, ir visa tai rasite vienoje vietoje. Atsisveikinkite su atskirų prekių pirkimu ir gaukite viską, ko jums reikia, už prieinamesnę kainą, palyginti su atskirais pirkiniais.

Į paketą įeina šie dalykai:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax: Šis kietasis "kick" vaškas, skirtas šaltoms, snieguotoms sąlygoms, užtikrina puikų sukibimą ir atatranką čiuožiant ar važiuojant.
  • "Swix Glide Wax": Swix slidžių vaškas: padidinkite savo slidžių greitį ir našumą naudodami mūsų patvarų slidžių vašką, sukurtą trinčiai mažinti ir pasipriešinimui mažinti.
  • "Swix" bėgimo slidėmis įrankiai ir slidžių priežiūros įranga: Visiškai kontroliuokite savo slidžių priežiūrą! Čia galėsite išsirinkti bet kokį jums reikalingą įrankį, įskaitant vaško lygintuvą, rankenos dangtelį, atsarginį diską, slydimo vaško valiklį ar šepetį.
  • "SkatePro" slidinėjimo krepšys: Mūsų patvarus ir erdvus bėgimo slidžių krepšys padės jums tvarkyti ir apsaugoti savo slides ir vaško įrangą.

Su "Swix" slidžių vaško ir priežiūros priemonių rinkiniu turėsite viską, ko reikia, kad jūsų bėgimo slidės būtų geriausios būklės ir slidinėjimas būtų sklandus ir malonus. Rinkitės patogumą, taupymą ir optimalų slidžių veikimą - visa tai viename pakete.

Rodyti visus

SkatePro