×
Menu
K2

F.I.T Pro Ice Skates

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Pristatome atnaujintas "K2 F.I.T. Ice Pro" - išskirtinį pasirinkimą, tinkantį visų įgūdžių lygių čiuožėjams. Pagerinkite savo čiuožimo patirtį, naudodami puikų komforto ir našumo derinį. Novatoriška "Original SoftBoot®" technologija, papildyta "Stability Plus Cuff" rankogaliais, užtikrina prabangų pojūtį ir ilgalaikį komfortą, kartu suteikdama pasitikėjimo įkvepiančią atramą.

Pasinerkite į unikalų "F.I.T. Ice Pro", sukurtų su pažangiausiomis funkcijomis, žavesį. Pasilepinkite šiluma ir sausumu, kuriuos suteikia "Thinsulate™" izoliacija ir vandenį atstumiančios medžiagos, todėl šią pačiūžą galėsite rinktis ilgas valandas ant ledo. Ši gerbėjų pamėgta batų technologija garantuoja jaukų prigludimą, kuris atlaiko laiko išbandymą.

Atsisveikinkite su tradiciniais raištelių tvirtinimo rūpesčiais, naudodami pažangią "Speed Lacing" sistemą, kuri jūsų raištelių tvirtinimo ir pritaikymo patirtį pakylėja į dar neregėtas aukštumas. Lengvai įsispirkite ir išsispirkite iš čiuožyklų ir užtikrintai užsitikrinkite tikslų, individualų pritaikymą. F.I.T. Ice Pro užtikrina, kad daugiausia dėmesio skirsite čiuožimo džiaugsmui, o ne sudėtingoms įrangos subtilybėms.

Komplektą papildo "Injection locked" užfiksuoti iš anksto pagaląsti nerūdijančiojo plieno peiliai, suteikiantys jūsų pasirodymui profesionalumo. Slidinėkite ir kraipykite kaip profesionalai, būdami tikri, kad jūsų pačiūžos pagamintos iš aukščiausios klasės medžiagų ir turi aukščiausios kokybės funkcijas. Pagerinkite savo čiuožimo ant ledo kelionę su "F.I.T. Ice Pro" - čia patogumas, stilius ir našumas sklandžiai susilieja.

Specifikacijos

Batos/Apvalkalo tipas:
Soft
Batos medžiaga:
Plastic
Įdėklo ypatybės:
Water repellent
Įdėklo medžiaga:
Thinsulate
Uždarymas:
Micro-adjustment buckle, Velcro
Cuff:
Stable
Ašmenų medžiagos:
Stainless steel

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro