Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Omega Knee pads

(12)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

"Fuse" "Omega" trinkelių rinkiniai yra jų asortimento viršūnė. Jų sudėtyje yra daugybė pažangiausių technologijų, kurios veikia kartu, kad būtų sukurtas labai palaikantis apsaugos komplektas, patogus, pralaidus orui, lengvas ir itin malonus dėvėti visą dieną vietinėje aikštelėje arba įveikiant takus mieste.

Kvėpuoti padeda "Lycra" ir "Dry Fit", kuri padeda vėdinti pagrindines vietas, kuriose kaupiasi šiluma. Palaikymą užtikrina Lycra ir Kenesio™ juostos, o visa tai prilaiko epinės Sharkskin neopreno gnybtai.

Labai aukštą apsaugos nuo smūgių lygį užtikrina naujai sukurti SAS-TEC įdėklai, kurie yra itin lengvi, palyginti su jų užtikrinama apsauga. Juos dengia kevlaro sluoksnis, todėl "Omega" įdėklai yra labai patvarūs.

Tai yra šios serijos kelio įtvarai, kurie yra juodos spalvos su ryškiai geltonomis detalėmis ant logotipo ir Kenesio juostų.

Specifikacijos

Lytis:
Man, Woman, Unisex
Fitting sistema:
Sleeve
Stilius:
Lycra

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (12)

Great pads, I forget I'm wearing them and they don't move. They are smaller than the sizing charts suggest though so go for the next size up as they fit tight behind the knee
Jack Banner (London)
2020-03-04
Įvertinimas: 5 iš 5!
Love these pads so far! I was nervous about getting the right fit, but I followed the size guide and they fit perfect. Also, fast delivery and everything arrived as expected.
Nick Salisbury (Salt Lake City)
2020-02-03
Įvertinimas: 5 iš 5!
Good knee pads , definitely I’ll buy again
Igor Epis (London)
2019-10-09
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 12 atsiliepimus
SkatePro