×
Menu

Powerslide Inline Package

Aprašymas

Leiskitės į nepaprastą čiuožimo riedlente nuotykį su "Powerslide Inline" rinkiniu, sukurtu išskirtinai vyrams, ieškantiems našumo ir kokybės.

Privalumai renkantis "Powerslide Inline Package" vyrams:

  • Pilnas paketas: Gaukite viską, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti čiuožti. Mūsų išsamų rinkinį sudaro aukščiausios klasės "Powerslide" riedučiai, patvarus riedlentės krepšys arba kuprinė (pasirinktinai), kad būtų lengva transportuoti įrangą, ir pilnas apsaugos rinkinys, užtikrinantis didžiausią saugumą.
  • "Powerslide" riedučiai: šie "Powerslide" riedučiai specialiai sukurti pagal vyrų pėdos anatomiją. Mėgaukitės neprilygstamu komfortu, išskirtiniu pralaidumu orui ir neprilygstama atrama kiekviename žingsnyje.
  • Apsauginės priemonės: Apsauga ir pasitikėjimas savimi, kai peržengsite savo galimybių ribas su mūsų smūgiams atspariu apsaugos rinkiniu, kurį sudaro kelių, alkūnių, riešų apsaugos ir šalmas.
  • Neprilygstama vertė: Sutaupykite laiko, pinigų ir pastangų pasirinkdami mūsų išsamų paketą. Lyginant su kiekvieno elemento pirkimu atskirai, "Powerslide Inline" paketas yra neįtikėtinai vertingas, tačiau neaukojantis kokybės.

Griebkite "Powerslide Inline" paketą jau šiandien ir atverkite nuotykių, laisvės ir grynos čiuožimo palaimos pasaulį.

Rodyti visus

SkatePro