×
Menu

Energy Patrol Ramp Knee pads

(2)
Video
Video
1 set
Kiekis.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Kiekis.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Kiekis.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"REKD Energy Patrol Ramp Knee Pads" yra geriausias kelio apsaugos sprendimas ekstremalioms sporto šakoms ir didelio poveikio veikloms. Kruopščiai suprojektuotos pagal aukščiausius saugos standartus, šios kelių apsaugos priemonės užtikrina neprilygstamą efektyvumą ir kontrolę šliaužimo metu. Turėdamos specialios formos smūgio dangtelį, jos užtikrina išskirtinį stabilumą ir pritaikomumą su lengvai keičiamais dangteliais.

Vidinis atminties putų sluoksnis užtikrina individualų ir ilgalaikį komfortą, o didelio tankio putų forma suteikia papildomą apsaugą ir amortizaciją. Tačiau iš tiesų šie kelio įtvarai išsiskiria REKD Energy putų sluoksniu, sukurtu taip, kad sumažintų iki 75 % daugiau smūgio energijos.

Reguliuoti prigludimą skrydžio metu yra paprasta - tamprus viršutinis jėgos dirželis, turintis trigubai užlenktus dirželio galus, kad būtų išvengta nelaimingų atsitikimų dėl ištraukimo. Užpakalinės tvarkingos kilpos ir dviguba užpakalinė sagtis ant apatinio galios dirželio užtikrina saugų prisitvirtinimą, kuris išlieka vietoje intensyvaus naudojimo metu. Itin minkšta nugaros medžiaga užtikrina puikų komfortą, o skalbimo mašinoje plaunamas išorinis sluoksnis supaprastina priežiūrą.

Pagerinkite savo kelių apsaugą naudodami "REKD Energy Patrol" kelio įtvarus. Sukurtos siekiant užtikrinti saugumą, našumą ir patogumą, jos yra geriausias pasirinkimas ekstremalaus sporto entuziastams.

Specifikacijos

Lytis:
Man, Woman, Junior
Apsauga:
Impact resistant polyethylene caps, Impact resistant 3D foam
Fitting sistema:
Dual elastic straps
Stilius:
Removable knee cap, EN 14120

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

atsiliepimai   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
2024-03-15
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 2 atsiliepimus
SkatePro