×
Menu

Nova 290 3x110 Trinity Frames

Naujienos
1 set
Kiekis.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pasveikinkite "Powerslide Nova 290 3x110 Trinity" rėmus, kurie įkūnija paprastumą ir tvirtumą miesto riedlenčių pasaulyje. Šie rėmai, pagaminti iš aukštos kokybės, lengvo 6061 aliuminio lydinio, yra preciziško tikslumo meistrai, kurie su neprilygstamu lengvumu valdo greitį, slydimus ir šuolius.

Jų išskirtinių savybių paslaptis - patentuota TRINITY 3 taškų tvirtinimo sistema. Ši išradinga konstrukcija sudaro galios trikampį, kuris užtikrina neprilygstamą galios perdavimą ir veiksmingai sugeria vibracijas, todėl važiuojama sklandžiai ir patogiai. Trijų taškų sistema sukuria kanalą, kuris priartina ratukus prie bato, todėl čiuožimo patirtis padidėja dėl išskirtinio stabilumo ir kontrolės.

Dėl 290 mm ilgio ir 3x110 mm plokščiųjų ratukų konfigūracijos "Nova" rėmai užtikrina puikų greičio ir manevringumo derinį važinėjant miesto laisvojo stiliaus riedlentėmis. Pasiruoškite sklandžiam, greitam riedėjimui ir mėgaukitės laisve daryti greitus, tikslius posūkius ir atlikti ilgus, jaudinančius slydimus.

Powerslide Nova 290 3x110 Trinity rėmai - tai paprastumo malonė vienoje pakuotėje, užsisakykite savo, kol jie neišparduoti.

Specifikacijos

Rato skersmuo:
110mm
Rėmo tipas:
3-wheeled
Rėmo medžiaga:
Aluminum
Wheelbase:
290mm
Maksimalus rato skersmuo:
110mm
Montavimas:
Trinity
Rekomenduojama:
Freestyle skating, Training skating

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro