×
Menu

Womens Ski Outfit Package

Aprašymas

Į trasas leiskitės stilingai ir patogiai su mūsų aukščiausios kokybės moteriškos slidinėjimo aprangos paketu!

Gaukite viską, ko reikia, kad žiemos nuotykių metu būtų šilta ir patogu:

  • Slidinėjimo arba snieglenčių striukė: Mūsų aukštos kokybės striukės, pagamintos iš neperšlampamų ir kvėpuojančių medžiagų, taip pat su izoliacija, kad būtų šilta net šalčiausiomis sąlygomis.
  • Sniego kelnės: Mūsų patvarios ir stilingos sniego kelnės sukurtos taip, kad šiluma ir apsauga nuo drėgmės užtikrintų komfortą visą dieną.
  • Žieminė kepurė: Mūsų siūlomos stilingos ir funkcionalios žieminės kepurės suteiks jūsų galvai jaukumo ir apsaugos. Pagamintos iš minkštų ir izoliuojančių medžiagų, jos neleis šalti.
  • Slidinėjimo pirštinės (pasirinktinai): Papildykite savo aprangą šiltomis ir vandeniui atspariomis slidinėjimo pirštinėmis. Rinkitės iš įvairių spalvų ir stilių, kad derėtumėte prie savo ansamblio ir apsaugotumėte rankas slidinėjimo trasose.
  • Slidinėjimo kojinės (pasirinktinai): Nepamirškite savo kojų! Mūsų slidinėjimo kojinių asortimentas užtikrins, kad jūsų kojų pirštai būtų šilti ir patogūs, suteiks papildomą amortizaciją ir atramą, kad slidinėjimo patirtis būtų puiki.

Nepraleiskite šios fantastiškos galimybės patobulinti savo žiemos nuotykių garderobą. Užsisakykite moteriškos slidinėjimo aprangos komplektą jau šiandien ir mėgaukitės šlaitais stilingai ir patogiai!

Rodyti visus

SkatePro