×
Menu

Skateboard Wheels and Trucks Package

Aprašymas

Ar esate pasiruošę išvažiuoti į gatves su visiškai nauja sąranka? Mūsų riedlentės ratų ir liemenų paketas suteikia jums galimybę derinti ir derinti, kad sukurtumėte savo geriausią važiavimą. Nesvarbu, ar esate patyręs riedlentininkas, ar tik pradedate, mes jums padėsime. Mūsų paketą sudaro aukštos kokybės riedlentės sunkvežimiai, riedlentės ratai ir riedlentės guoliai, todėl galėsite įveikti bet kokią vietovę.

Tačiau tuo viskas nesibaigia! Prie pakuotės taip pat galite pridėti riedlentės įrangą ir pakeliamąsias trinkeles, kad važiavimas būtų šiek tiek aukštesnis ir stabilesnis. O jei iš tikrųjų norite parodyti savo įgūdžius, tiesiog pridėkite puikų komplektą riedlentės įrankių, kad jūsų lenta būtų geriausios būklės.

Geriausia dalis? Jums nereikės medžioti po visą miestą ieškant reikiamų komponentų - tiesiog sumaišykite ir suderinkite čia, o mes atsiųsime viską, ko reikia, kad galėtumėte išvažiuoti iš važiuojamosios kelio dalies ir įvažiuoti į savo riedlenčių rojų. Tad ko laukiate, riedlentininke? Laikas pasirūpinti savo įranga ir šėlioti iki soties!

O ar minėjome, kad galite sutaupyti nemažai pinigų ir laiko pirkdami įrangos paketą? Mums patinka, kad mūsų klientai būtų laimingi, turėtų savo lentas ir pilnas pinigines pinigų!

Rodyti visus

atsiliepimai   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
2021-11-15
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 26 atsiliepimus
SkatePro