×
Menu

Skateboard Wheels and Bearings Package

Aprašymas

Mūsų riedlentės ratų ir guolių paketas - tai geriausias derinys raiteliams, norintiems patobulinti savo važiavimą aukščiausios kokybės komponentais. Pritaikykite savo sąranką ir riedėkite stilingai, derindami mėgstamus ratus ir guolius iš mūsų plataus geriausių prekių ženklų asortimento. Rasite viską, ko reikia, kad jūsų lenta būtų sklandi, greita ir pasiruošusi traiškyti.

Štai ką gausite:

  • Ratai: Mūsų riedlentės ratukų pasirinkimas apima įvairius dydžius, formas ir kietumą, kad atitiktų kiekvieno raitelio pageidavimus. Nesvarbu, ar važinėjate gatvėmis, parkais, ar riedlentėmis, turime puikių ratukų, kad galėtumėte važiuoti.
  • Guoliai: Mūsų greitaeigiai tikslieji guoliai sukurti taip, kad atlaikytų sunkiausius važiavimus. Dėl išskirtinio patvarumo ir sklandaus riedėjimo jie pakels jūsų čiuožimą į kitą lygį.
  • Slidinėjimo įrankis (pasirinktinai): Komplektaciją papildykite mūsų daugiafunkciniu riedlenčių įrankiu. Užveržkite savo sunkvežimius, sureguliuokite ratus ir išspręskite visas kelyje iškilusias problemas. Tai privalomas kiekvieno riedlentininko įrankių dėžutės elementas.

Kodėl verta pirkti paketą? Ne tik sutaupysite pinigų, palyginti su tuo, kad produktus pirktumėte atskirai, bet ir galėsite mėgautis patogumu, nes viską, ko jums reikia, galėsite įsigyti vienu paprastu pirkiniu. Atsisveikinkite su rūpesčiais, susijusiais su suderinamų dalių medžiokle, ir pasisveikinkite su sklandžiu ir stilingu važiavimu.

Rodyti visus

atsiliepimai   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
2022-01-31
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 27 atsiliepimus
SkatePro