×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Pasiruoškite stiliui su Flip Gonzalez Buddies riedlentės deniu iš Flip! Ši profesionalios kokybės riedlentė - puikus pasirinkimas vidutinio ir pažengusio amžiaus riedlentininkams, norintiems pakelti savo riedlenčių sportą į aukštesnį lygį.

Pagaminta iš aukštos kokybės klevo medienos, ši kaladė atlaikys sudėtingiausius triukus ir nusileidimus. Tvirta konstrukcija užtikrina sklandų ir stabilų važiavimą, todėl puikiai tinka gatvės, parko ir pereinamojo laikotarpio riedlentėms. Klasikinės popso formos "Flip Gonzalez Buddies" denis pasižymi subalansuotomis ir universaliomis savybėmis.

31,5 colio ilgio ir 14 colių tarpvėžės, todėl šis denis suteikia pakankamai vietos kojoms ir patogią poziciją įvairaus dydžio raiteliams. Vidutinio įgaubtumo konstrukcija leidžia tiksliai pastatyti koją ir valdyti, todėl puikiai tinka techniniams triukams ir salto. Be to, "popsicle" forma suteikia subalansuotą pojūtį, puikiai tinkantį tiek gatvės, tiek parko trinkelių smulkinimui. Fiksuotos denio spalvos suteiks jūsų važiavimui asmeninio stiliaus.

Atkreipkite dėmesį, kad griptape nėra pridedamas prie šio denio, todėl galite pridėti savo pageidaujamą griptape, kad atitiktų jūsų stilių ir važiavimo pageidavimus. Su "Flip Gonzalez Buddies" riedlentės deniu iš "Flip" į gatves žygiuosite užtikrintai ir stilingai.

Specifikacijos

Deck plotis:
8" (20.3cm)
Deck ilgio:
31.5" (80cm)
Wheelbase:
14" (35.6cm)
Nose ilgis:
6.81"
Tail ilgis:
6.62"
Deck medžiaga:
Maple
Deck spalvos:
Varying top veneer colors, Fixed Colors
Griptape:
Not included

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro