×
Menu

Cruiser Board Package

Aprašymas

Kai turite puikią įrangą, keliauti po miestą yra paprasta, tad kodėl gi sau to nepalengvinus ir neįsigijus "Cruiser Board" paketo? Su šiuo puikiu pasiūlymu galėsite sukurti savo asmeninį riedlentininkų rojų su visa Cruiser riedlente ir riedlentininko šalmu. Pasirinkite ir susikurkite savo stilių atitinkančią įrangą.

Cruiser Board paketą sudaro:

  • Visą cruiser riedlentę: Gaukite aukštos kokybės "cruiser" riedlentę, kuri puikiai tinka važinėtis mieste.
  • Riedlentės šalmas: Apsaugokite galvą naudodami riedlentininko šalmą, kuris atitinka visus saugos standartus ir yra įvairių spalvų bei stilių.
  • Pasirinktinai: Į komplektą galima įtraukti riedlentės įrankį. Naudodami riedlentės įrankį galėsite lengvai reguliuoti ir taisyti riedlentę keliaudami.
  • Pasirinktinai: Atnaujinkite savo saugos įrangą naudodami apsaugų rinkinį, įskaitant kelių, alkūnių ir riešų apsaugas. Apsaugokite save nuo galvos iki kojų.

Įsigiję Cruiser Board paketą ne tik sutaupysite pinigų, bet ir galėsite mėgautis patogumu, nes visus riedlentei reikalingus daiktus turėsite vienoje vietoje. Be to, naudodami pasirenkamus priedus galite pritaikyti paketą pagal savo poreikius. Taigi griebkite "Cruiser Board Package" šiandien ir pradėkite riedėti stilingai!

Rodyti visus

SkatePro