×
Menu

Longboard Upgrade Package

Aprašymas

Ilgosios lentos atnaujinimo paketas: Trick Out Your Ride! Ar esate pasiruošę pakelti savo longboardą į kitą lygį? Ieškokite mūsų longboardų atnaujinimo paketo! Sudarėme geriausią paketą, kuris suteiks jums tobulą važiavimą, kad ir koks būtų jūsų stilius. Su šiuo rinkiniu stilingai važinėsite gatvėmis, kalnais ir viskuo, kas yra tarp jų.

Longboardų atnaujinimo pakete rasite:

  • Jūsų pasirinkimui - aukštos kokybės longboard'ų sunkvežimiai: Norite važiuoti sklandžiai ar jautriai? Mes jums padėsime.
  • Longboard ratai: Pasirinkite iš įvairių dydžių ir formų, kad rastumėte tobulą greičio, sukibimo ir patogumo pusiausvyrą.
  • Longboard guoliai: Neleiskite, kad nekokybiški guoliai jus stabdytų! Mūsų guoliai sukurti taip, kad užtikrintų greitį ir ilgaamžiškumą.
  • Pasirinktinai: Galimybės: veržlės ir varžtai, stovelius ir longboard įrankį, kad būtų galima atlikti pilną sąranką. Mūsų veržlės ir varžtai užtikrina saugų važiavimą, o mūsų pakėlėjai užtikrina puikų tarpą tarp denio ir ratų. Su mūsų longboard įrankiu lengvai surinksite ir sureguliuosite savo lentą kaip profesionalas.
Rodyti visus

SkatePro