×
Menu

Kids Ice Skate Package

Aprašymas

Ieškote puikaus čiuožimo ant ledo paketo, kad jūsų vaikai galėtų čiuožti ant ledo? Ieškokite mūsų vaikiškų pačiūžų paketo! Mūsų kruopščiai parinktas čiuožimo ant ledo reikmenų pasirinkimas suteikia viską, ko reikia jūsų mažiesiems čiuožėjams, kad jie užtikrintai ir stilingai žengtų į čiuožyklą.

Vaikiškų pačiūžų paketą sudaro:

  • Vaikiškos pačiūžos: Mūsų pačiūžos sukurtos taip, kad optimaliai palaikytų ir būtų patogios mažoms pėdoms ir užtikrintų sklandų ir malonų čiuožimą.
  • Čiuožyklų apsaugos: Apsaugokite savo vaiko pačiūžas nuo įbrėžimų ir įbrėžimų, kad jos ilgiau tarnautų ir geriau veiktų.
  • (pasirinktinai) Vaikiškas čiuožimo šalmas: Saugumas svarbiausia! Mūsų aukštos kokybės šalmai užtikrina išskirtinę apsaugą, kad jūsų jaunojo čiuožėjo galva būtų saugi.
  • (pasirinktinai) Vaikiškas apsaugos rinkinys: Mūsų apsaugų rinkiniuose, skirtuose smūgiams amortizuoti ir traumų rizikai sumažinti, yra kelių, alkūnių ir riešų apsaugos, užtikrinančios visapusišką saugumą.

Su mūsų vaikiškų pačiūžų rinkiniu galite derinti ir derinti, kad sukurtumėte tobulą derinį, atitinkantį jūsų vaiko čiuožimo poreikius. Rinkitės iš įvairių spalvingų ir stilingų dizainų, kad atitiktų jų unikalią asmenybę.

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (1 atsiliepimai)

SkatePro