×
Menu

Scooter Deck Package

Aprašymas

Pritaikykite savo motorolerį su mūsų motorolerio denio paketu! Pasirinkite mėgstamą paspirtuko denį, kaskadinio paspirtuko griptape, kaskadinio paspirtuko ratus (neprivaloma), kendamą (neprivaloma), gaukite viską, ko reikia paspirtuko deniui patobulinti, ir sutaupykite pinigų pirkdami paketą, užuot pirkę daiktus atskirai.

Šį paketą sudaro:

  • Stunt scooter deck: Pasirinkite iš įvairių aukščiausios kokybės denių, skirtų skirtingiems važiavimo stiliams ir įgūdžių lygiams.
  • Kaskadinio paspirtuko griptape: Rinkitės iš įvairių spalvų ir tekstūrų, kad pridėtumėte stiliaus ir pagerintumėte sukibimą.
  • Kaskadinio paspirtuko ratai (pasirinktinai): Paspirtuką galite papildyti aukštos kokybės ratukų rinkiniu, kurį galima įsigyti įvairių dydžių, medžiagų ir spalvų.
  • Kendama (pasirinktinai): Su šiuo klasikiniu žaislu, puikiai tinkančiu rankų ir akių koordinacijai bei pusiausvyrai gerinti, važinėjimo patirtį papildysite smagiu ir sudėtingu elementu.

Nepraleiskite šio neįtikėtino pasiūlymo! Užsisakykite paspirtuko paketo paketą šiandien ir pakelkite savo važiavimą paspirtuku į naujas aukštumas!

Rodyti visus

atsiliepimai   (34)

Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
2023-08-13
Įvertinimas: 5 iš 5!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
2023-07-25
Įvertinimas: 5 iš 5!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
2023-04-27
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 34 atsiliepimus
SkatePro