×
Menu

Tilt Theory Kit

Aprašymas

Pasiruoškite pakelti savo kaskadinį važiavimą motoroleriu į kitą lygį su "Tilt Theory" rinkiniu, kurį sudaro aukščiausios kokybės "Tilt" dalys, sujungtos taip, kad suteiktų išskirtinę važiavimo patirtį.

"Tilt Theory" rinkinį sudaro:

  • "Tilt Theory Scooter Deck": Patirkite neprilygstamą kontrolę ir stilių su "Tilt Theory 3" paspirtuko deniu, kuris pasižymi patobulinta "Crook Nook" forma, leidžiančia pagerinti "nose-trick" galimybes, ir dėžės formos konstrukcija su išgaubta galine dalimi, leidžiančia be vargo šlifuoti. Rinkitės iš įvairių dydžių, kad rastumėte tinkamiausią savo važiavimo stiliui.
  • Pakreipiamas motorolerio baras: Kiekviena jų pagaminta preciziškai ir sukurta taip, kad atlaikytų net sudėtingiausius triukus.
  • "Tilt" motorolerio šakė: su "Tilt" motorolerio šakėmis, sukurtomis taip, kad užtikrintų optimalų tikslumą ir reakciją atliekant visus laisvojo stiliaus triukus, patirsite puikų valdymą ir kontrolę.
  • "Tilt Scooter Wheels" (pasirinktinai): Tilt" paspirtuko ratai (pasirinktinai) - tai įvairių dydžių ir spalvų ratai, atitinkantys jūsų važiavimo stilių ir pageidavimus.
  • "Tilt Scooter Headset" (pasirinktinai): Sklandų ir lengvą vairavimą užtikrina "Tilt" paspirtuko galvos komplektas su aukštos kokybės guoliais, kurie užtikrina mažesnę trintį ir didesnį patvarumą.
  • "Tilt Scooter Grip Tape" (pasirinktinai): Tilt" grip juosta, kuri užtikrina puikų sukibimą ir valdymą, o kartu atskleidžia jūsų unikalų stilių.

Pasirinkę "Tilt Theory" rinkinį ne tik sutaupysite pinigų išskirtinei "Tilt" įrangai, bet ir turėsite galimybę susikurti savo individualų paspirtuką, pritaikytą būtent jūsų važiavimo įpročiams. Nepraleiskite progos pagerinti savo važiavimo patirtį - užsisakykite "Tilt Theory Kit" rinkinį šiandien ir atverkite galimybių pasaulį.

Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
2023-11-21
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro