×
Menu

Shaper Lovelace Surfskate

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Arbor Shaper Lovelace Surfskate

"Arbor Shaper Lovelace Surfskate" yra sukurta drožinėti, pumpuoti ir kirsti gatvėse. Ši didelio našumo banglentė suteikia aukščiausios kokybės bangų bangavimo patirtį sausumoje. Klasikinė "pin tail" forma, derinama su "Carver CX" sunkvežimiais ir "Arbor Abec 7" guoliais, užtikrina neprilygstamą pusiausvyrą, kontrolę ir judrumą tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems raiteliams.

Šis 7 sluoksnių dviratis, pagamintas iš geriausio Kanados klevo, skirtas sklandžiam ir jautriam važiavimui. Demonstruojant "Arbor" įsipareigojimą rūpintis aplinkosauga, joje naudojamos tausojančios ir atsakingai surinktos medžiagos. Dėl unikalaus medžiagų ir konstrukcijos derinio "Arbor Shaper Lovelace" yra tvirta, ilgaamžė ir garantuotai įveiks visus jūsų gatvės banglenčių sporto nuotykius.

"Arbor Shaper Lovelace" komplektuojamas su "Carver C7" sunkvežimiais ir 66 mm 78A ratukais; tai optimali komplektacija, leidžianti kuo tiksliau atkartoti banglenčių sporto pojūtį. Be to, dėl šiek tiek didesnio 10 colių pločio dviratininkas gauna maksimalų stabilumą ir kontrolę neaukojant manevringumo.

Specifikacijos

Deck medžiaga:
Canadian maple, 7-ply
Wheelbase:
17" (43.2cm)
Deck ilgis:
32" (81.3cm)
Deck plotis:
10" (25.5cm)
Deck ypatybės:
Pin tail
Ratų kietumas:
78A
Rato diametras:
66mm
Truck tipas:
Carving
Riding Stilius:
Carving

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro