×
Menu
Now

The Collab Snowboard Bindings

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Susipažinkite su "Now The Collab" snieglenčių surišimo diržais, kurie yra geriausi jūsų visų kalnų ir laisvojo stiliaus nuotykių palydovai snieguotose trasose. Šie unisex surišimo įtaisai, skirti visų lyčių vidutinio lygio slidininkams, yra puikus našumo, patogumo ir stiliaus derinys.

Vidutinio lankstumo "The Collab Bindings" užtikrina jautrų ir atleidžiantį važiavimą, todėl galėsite lengvai tobulinti savo įgūdžius. Dėl 100 % įrankių nereikalaujančios reguliavimo funkcijos surišimus galima lengvai pritaikyti pagal savo poreikius, todėl be jokio vargo galėsite tikslinti savo nustatymus keliaudami.

Šiuose surišimuose naudojama naujoviška "Now Snowboard Bindings" technologija "Flushcup", kuri sklandžiai sujungia pagrindinę plokštelę su aukštesniu užpakaliniu paviršiumi ir užtikrina maksimalų energijos perdavimą bei kontrolę. Be to, "SkateTech" funkcija pagerina reakciją ir stabilumą, todėl kiekvienas posūkis ir nusileidimas tampa lengvas.

The Collab Bindings" yra suderinami su standartinėmis (4x4) ir kanalinėmis tvirtinimo sistemomis, todėl yra universalūs, kad atitiktų jūsų snieglentės nustatymus. Dėl patvarios konstrukcijos ir aukštos kokybės medžiagų šie surišimo įtaisai sukurti taip, kad atlaikytų kalnų išbandymus ir užtikrintų, kad slidinėjimas su slidėmis tęstųsi sezoną po sezono.

Patirkite puikią našumo ir stiliaus pusiausvyrą su "The Collab" snieglenčių surišimo diržais. Šie surišimai sukurti taip, kad pagerintų jūsų snieglenčių sporto patirtį, užtikrintų komfortą, kontrolę ir universalumą visiems jūsų kalnų nuotykiams.

Specifikacijos

Flex:
Medium
Papildomos funkcijos:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, SkateTech
Apkaustu sistema:
Strap in
Montavimo sistema:
Standard (4x4), Channels
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Riding Stilius:
All Mountain, Freestyle
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Year model:
23/24

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro