Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

The Konsburgh Ski socks

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Patirkite tobulą komforto ir našumo pusiausvyrą su mūsų "Mid Cushion" kojinėmis, kuriose įdiegtos "Feel360" ir "Infiknit" technologijos, užtikrinančios neprilygstamą naudingumą jūsų veikloje.

Mūsų "Infiknit™" technologija sukurta siekiant ilgaamžiškumo. Ji niekada nesuplyšta ir nesuplyšta - sukurta taip, kad atlaikytų sunkiausius iššūkius. Jei jums pavyktų ją ištempti iki ribos ir susidurtumėte su plyšimu, mes pasirūpinsime jumis.

Virš blauzdos Puikiai prigludusios vos žemiau kelio, šios kojinės dengia visą blauzdą, kad maksimaliai apsaugotų ir palaikytų.

Vidutinio stiprumo amortizacija per visą kojinę užtikrina saugų prigludimą ir geresnę apsaugą nuo smūgių.

NYLONO MIŠINYS Pagamintos iš 48 % nailono, 27 % poliesterio, 23 % merino vilnos ir 2 % elastano mišinio, kuris užtikrina puikų patvarumo ir patogumo derinį.

KANALIZUOTAS VIDURINIS APMOKŠLINIMAS Mėgaukitės geresniu oro srautu su mūsų kanalizuotu oro paminkštinimu, kuris užtikrina, kad jūsų kojos kvėpuos lengvai kvėpuotų kiekvienos veiklos metu.

Mūsų sukurta kulkšnių apsauga apsaugo jūsų pėdas nuo erzinančio batų trinties ir suteikia papildomo komforto bei atramos.

PERFORMANCE CUSHIONING Performance Cushioning sukurta siekiant užtikrinti apsaugą nuo smūgių ir komfortą, todėl su Performance Cushioning galėsite judėti pirmyn, nesumažindami atramos.

PERFORMANCE MESH Maksimaliai padidinkite oro srautą ir kvėpavimą su Performance Mesh tinkleliu, kad būtumėte vėsūs ir patogūs visuose savo nuotykiuose.

Specifikacijos

Medžiaga:
Merino Wool
Lytis:
Man, Woman, Unisex

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro