Prekė išparduota ir nesitikima, kad ateityje jos vėl bus sandėlyje. Rodyti panašius produktus
×
Menu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Rodyti panašius produktus

Popularios prekės

Aprašymas

"MyFit Dual Fit Crown" riedučių įdėklas yra technologiškai pažangiausias "MyFit" įdėklas iki šiol. Pažangūs ne tik patys sprendimai, bet ir medžiagos, naudojamos šiems stebuklams sukurti. Pavyzdžiui, 3D latekso atminties putos prisimena savo pradinę padėtį. Tai reiškia, kad, pavyzdžiui, sunkiai nusileidus, putos susispaus, bet greitai atgaus pradinę padėtį, kad būtų užtikrintas patogus prigludimas, kokio tikitės iš tokio įdėklo.

Dvigubą prigludimą užtikrina priekyje pritvirtinta unikali neopreno dalis. Jį galima reguliuoti ir prireikus sumažinti.

Įklotas "Crown" yra optimaliausias būdas, užtikrinantis patogiausią ir patvariausią prigludimą. Reguliuojamas "Flex & Control" raištelis leidžia optimizuoti įdėklą taip, kad jis geriausiai atitiktų jūsų asmeninį čiuožimo stilių.

Kadangi "Dual Fit" įdėklas yra gana storas kulkšnies / blauzdos srityje, rekomenduojame jį naudoti tik su pačiūžomis, kurios turi platų karkasą arba anksčiau buvo naudojamos su storais įdėklais.

Siekdami užtikrinti, kad įklotas tiktų kiekvienam naudotojui individualiai, "Powerslide" pagamino įklotą, kurį galima formuoti karščiu. Spustelėkite čia, kad pamatytumėte išsamų aprašymą, kaip formuoti įdėklą.

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
2020-08-25
Įvertinimas: 5 iš 5!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
2019-06-11
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 9 atsiliepimus
SkatePro