Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Psycho One 4mm Chest Zip Wetsuit

(12)
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Šis "O'Neill" vyriškas hidrokostiumas "Psycho One" yra aukščiausios klasės. Jis suteikia banglentininkams mažo svorio kostiumą, pasižymintį didžiausiu lankstumu. Būtent šį hidrokostiumą renkasi "O'Neill Team" lenktynininkai. Pagrindinis dėmesys buvo skiriamas tam, kad šis kostiumas turėtų kuo mažiau siūlių, naudojant didesnius skydus, tačiau vis tiek būtų užtikrintas aukščiausio lygio laisvas judėjimas ir lankstumas.

Savybės:

  • F.U.Z.E. užsegimas
    • F.U.Z.E. reiškia "Front Upper Zip Entry" (priekinis viršutinis užtrauktukas). Tai panaši į Z.E.N. sistemą konstrukcija, tik montuojama krūtinės srityje. Dėl šios sistemos būsite saugūs ir sausi, jausdamiesi laisvai.
  • 360° barjeras su nutekėjimo angomis
    • Ši sistema yra F.U.Z.E. užsegimo dalis ir užtikrina visišką apsaugą nuo prausimosi, o su drenažo angomis būsite tikri, kad kostiumas nesurinks vandens pertekliaus, kurį turėsite su savimi.
  • "TechnoButter 3 Firewall
    • Itin lengvas ir izoliuojantis neopreno sluoksnis su įmontuota putplasčio šerdimi, vandenį praleidžiančiu išoriniu lygiu odos sluoksniu ir vidiniu šilumą sulaikančiu sluoksniu.
  • Technobutter 3
    • Technobutter 3 medžiaga yra išskirtinė "O'Neill" medžiaga - itin elastingas, plunksnų lengvumo neoprenas, sujungtas su "Envy" putų gumos šerdimi. Geriausia medžiaga, užtikrinanti šilumą ir komfortą visą dieną.
  • Skysčių siūlių suvirinimas
    • Tai 8 mm storio silikono pagrindu uretanu užsandarinta išorė, kurios vidus yra trigubai suklijuotas ir aklinai susiūtas, kad rezultatas būtų nepralaidus vandeniui, patvarus ir galiausiai lankstus.
  • Dvigubas "Super Seal" apvadas
    • Šildanti dvisluoksnė konstrukcija, turinti lygų 360° odos vidinį pamušalą. Visiškai reguliuojama, nepraleidžianti vandens ir užtikrinanti saugų užsegimą.

Specifikacijos

Medžiaga:
Technobutter 3, TechnoButter Firewall
Susiuvimas:
Fluid Seam Weld
Papildomos funkcijos:
F.U.Z.E. Closure, Double Super Seal Neck
Įgūdžių lygis:
Advanced
Storis:
4/3mm
Veikla:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Windsurfing, Water Skiing
Zip tipas:
Chest Zip
Vandens temperatūra:
50-57 °F
Hidrokostiumo tipas:
Fullsuit
Ekologiškas:
Aqua Alpha Solvent Free
Lytis:
Man
Year model:
19/20

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

atsiliepimai   (12)

Everything you could want in a wetsuit what more could I say 😊🏄‍♂️🤙
Pat Aitken (Mortehoe)
2020-10-29
Įvertinimas: 5 iš 5!
Amazing product as service! Highly recommended
Marco Luiz Zulauf (San Jose)
2020-10-27
Įvertinimas: 5 iš 5!
Wore for the first time today,so far so good,3 hour session,very warm,very comfortable would recomend! New to oneil suits,usually buy xcel,i would say oneil much better fitting and equaly as warm. The true test is how well itll hold up over time,fingers crossed!
Jonathan H. (North cornelly)
2020-10-21
Įvertinimas: 4 iš 5!
Top wetsuit. Great fit, easy to get on and off (within reason for this type of wetsuit). Most of all keeps me warm in the water and wind (used for kitesurfing). I'm 6ft 2" with a 32" waist and went with a medium tall. Lovely stuff.
Neil R. (Herne Bay)
2020-10-19
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 12 atsiliepimus
SkatePro