×
Menu

Dawn Patrol 3/2mm Back Zip Wetsuit

Skubiai! Sandėlyje yra tik 3
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Rip Curl Dawn Patrol" 3/2 mm hidrokostiumas su užtrauktuku nugaroje yra puikus universalus kostiumas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems banglentininkams. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir apgalvoto dizaino, šis hidrokostiumas užtikrina šilumą, komfortą ir lankstumą vandenyje.

E5 Flash pamušalas ir E4 Thermo pamušalas puikiai išlaiko šilumą net ir šiek tiek vėsesnėmis sąlygomis, todėl užtikrina patogų banglenčių sportą. Kostiumas turi patvarius GBS dygsnius, sutvirtintus E5 juostele, kurie žada ilgalaikį patvarumą ir vandens sandarumą. Aquaflush konstrukcija užtikrina greitą ir efektyvų vandens pertekliaus nuplovimą, didina komfortą ir mažina pasipriešinimą bangoms.

Be to, hidrokostiume įdiegtos įvairios patogumą ir funkcionalumą didinančios funkcijos. Lining Saver apsaugo vidines siūles nuo nusidėvėjimo, taip pailgindamas hidrokostiumo tarnavimo laiką. Tinklelio neoprenas, strategiškai išdėstytas ant rankų ir pečių, padidina lankstumą ir pralaidumą orui. Siekiant užtikrinti puikų prigludimą, šiame kostiume taip pat yra reguliuojamas kaklo užsegimas.

3/2 mm storio "Rip Curl Dawn Patrol" hidrokostiumas su užtrauktuku nugaroje yra tinkamas šilumai, kai vandens temperatūra svyruoja nuo 57,2 iki 64,4 °F. Jis yra pilno kostiumo konstrukcijos, todėl užtikrina visapusišką aprėptį ir apsaugą. Dėl užtrauktuko nugaroje lengva įlipti ir išlipti iš kostiumo.

Specifikacijos

Medžiaga:
E5 Flash Lining, E4 Thermo Lining
Susiuvimas:
GBS, E5 Tape
Papildomos funkcijos:
Aquaflush, Lining Saver, Mesh Neoprene
Įgūdžių lygis:
Beginner
Storis:
3/2mm
Veikla:
All-round
Zip tipas:
Back Zip
Vandens temperatūra:
57-64 °F
Hidrokostiumo tipas:
Fullsuit
Lytis:
Man
Year model:
22

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro