×
Menu

Earth Aggressive Skate Wheels 4-Pack

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

"Undercover Earth Aggressive Skate Wheels" yra ekologiškas pasirinkimas agresyviems riedlentininkams. Šie ratukai, pagaminti galvojant apie Motiną Žemę, pagaminti iš 15 % kukurūzų ekologiško poliuretano ir spausdinami natūraliu rašalu, todėl yra ir labai našūs, ir tausojantys aplinką.

Tačiau tuo viskas nesibaigia - net šerdis pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko. Galėsite intensyviai kapoti žinodami, kad prisidedate prie anglies dioksido pėdsako mažinimo. Šie ratukai, kurių profilis yra speed/bullet ir 88A kietumo, pasižymi puikiu sukibimu, greičiu ir valdymu, todėl idealiai tinka įvairiems čiuožimo stiliams. Vienoje pakuotėje yra keturi ratukai, todėl būsite pasiruošę išvažiuoti į gatves ir pakelti savo čiuožimą į naujas aukštumas.

UC Earth 80 mm ratukai yra suderinami su daugeliu agresyvių riedučių ir yra be guolių, todėl galite išsirinkti tobulą komplektą, atitinkantį jūsų nustatymus. Pasiruoškite patirti naują našumo ir tvarumo lygį su "Undercover Earth Aggressive Skate Wheels" riedlentėmis.

Specifikacijos

Rato skersmuo:
60mm
Ratų kietumas:
90A
Ratai vienoje pakuotėje:
4
Šerdies medžiaga:
Nylon
Guoliai:
Not included

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro