×
Menu

20" BMX Freestyle Package

Aprašymas

Norite stilingai išeiti į gatves? Ieškokite mūsų 20 colių BMX Freestyle komplekto, kuris yra geriausias pradinis rinkinys bet kuriam pradedančiajam dviratininkui ar žmogui, kuriam reikia naujo pilno BMX dviračio!

Mūsų "BMX Freestyle" rinkinyje yra viskas, ko reikia drąsuoliui, kad jis galėtų pradėti važiuoti, ir mūsų aukščiausios klasės 20" laisvojo stiliaus BMX dviratis, sukurtas su laisvojo stiliaus rėmu, kad atlaikytų net ekstremaliausius triukus. Keliaukite po apylinkes ir įvaldykite savo įgūdžius!

Mūsų pakuotėje yra pora tvirtų kelių ir alkūnių apsaugų, kad jūsų artimieji būtų apsaugoti nuo įbrėžimų atliekant net drąsiausius triukus. Kartu su jojimo pirštinėmis, sukurtomis taip, kad užtikrintų puikų sukibimą ir apsaugotų nuo pūslių, šiame rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte užtikrintai atlikti užduotis.

Nepraleiskite progos įsigyti geriausio BMX laisvojo stiliaus rinkinio. Turėdami visus būtiniausius daiktus, būsite pasirengę akimirksniu išvažiuoti į gatves ir pakelti savo važiavimą į kitą lygį!

Rodyti visus

Specifikacijos

BMX disciplina:
Freestyle BMX
Rato diametras:
20"
Backsweep:
Yes
Dviračio tipas:
Park, Street
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Įtraukta giro sistema:
No
Montavimas:
Partly assembled
Rekomenduojama nuo:
12 metų

atsiliepimai   (8)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (8 atsiliepimai)

SkatePro