×
Menu

Freeride Ski Binding and Mounting

Aprašymas

Ar esate pasiruošę leistis į trasas su nauja freeride įranga? Ieškokite tik mūsų Freeride slidžių ir tvirtinimo detalių paketo! Su šiuo paketu galėsite laisvai susikurti savo idealią komplektaciją, pasirinkdami freeride slides ir surišimus.

  • Freeride slidės: Mūsų siūlomos laisvojo stiliaus slidės skirtos nuotykių ieškotojams, mėgstantiems tyrinėti vietoves, kuriose nėra pramintų takų. Šios slidės puikiai tinka važiuoti giliu puriu pūdymu ir įvairiomis vietovėmis, todėl suteikia puikią patirtį slidinėjant puriu pūdymu.
  • Pririšimai: Mūsų slidžių rišimo priemonės parinktos taip, kad puikiai papildytų mūsų laisvojo stiliaus slides. Mūsų surišimai yra reguliuojami ir suderinami su įvairiais batų padų normatyvais, todėl saugiai ir patogiai tinka bet kuriam slidininkui.

Norėdami papildyti savo laisvojo stiliaus slidžių paketą, siūlome slidžių krepšį, kad būtų lengviau transportuoti slides. Taip pat galėsite pridėti NEMOKAMĄ "SkatePro" kaklo šildytuvą, kad slidinėjimo trasose būtų jauku!

Kad būtų dar patogiau, už papildomą mokestį siūlome profesionalias montavimo paslaugas. Mūsų patyrę specialistai užtikrins, kad jūsų raiščiai būtų tinkamai ir saugiai sumontuoti, todėl būsite ramūs ir galėsite džiaugtis geriausiomis eksploatacinėmis savybėmis ant sniego.

Kodėl verta pirkti freeride slidžių paketą? Pasirinkę mūsų laisvojo stiliaus slidžių ir rišamųjų priemonių paketą, ne tik sutaupysite pinigų, palyginti su atskirais elementais, bet ir galėsite mėgautis patogumu, nes jūsų įranga bus puikiai suderinta ir paruošta darbui. Mūsų kruopščiai parinktas aukščiausios kokybės gaminių ir papildomų priedų pasirinkimas - turime viską, ko reikia, kad jūsų slidinėjimas laisvojo stiliaus slidėmis pakiltų į aukštesnį lygį.

Rodyti visus

Specifikacijos

Apkausto:
Not included

atsiliepimai   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
2023-05-10
Įvertinimas: 5 iš 5!
SkatePro