×
Menu

Longway Classic Roller Ski Package

Aprašymas

"Longway Classic Roller Ski" paketas - jūsų vartai į lengvą slidinėjimą. Kodėl verta rinktis atskirus produktus, jei galite mėgautis specialiai jums pritaikytu ir jūsų slidinėjimo poreikius atitinkančiu paketu? "Longway Classic Roller Ski" pakete suderinta kokybė, patogumas ir įperkamumas, todėl jums siūloma didžiausia vertė. Pasiruoškite lengvai, patogiai ir stilingai leistis į slidinėjimo nuotykius.

  • "Longway Classic" riedučių slidės: Slidinėjimas su šiomis aukščiausios kokybės riedučių slidėmis, sukurtomis taip, kad būtų patogu ir veiksminga.
  • "Longway Classic" riedučių slidės: "Longwayway Longway Longway" riedučių slidės: puikų sukibimą ir valdymą užtikrina ritininėms slidėms pritaikytas surišimas, užtikrinantis sklandų slidinėjimą.

Papildykite paketą šiais pasirenkamais priedais:

  • Riedlenčių slidžių batai: Slidinėjimo nuotykius paįvairinsite naudodami batus, sukurtus didžiausiam komfortui ir tvirtumui užtikrinti.
  • Riedlenčių lazdos: Slidinėjimo lazdos: Pasiekite pažangą su aukščiausios kokybės lazdomis, kurios užtikrina optimalų sukibimą ir valdymą.
  • Pirštinės arba pirštinės: Mūsų siūlomos aukštos kokybės pirštinės ir kumštinės pirštinės apsaugos jūsų rankas nuo oro sąlygų ir užtikrins tvirtą sukibimą.
  • Krepšys riedučiams: Riedlentėms ir aksesuarams skirtas patvarus krepšys: pasirūpinkite, kad jūsų įranga būtų saugi ir tvarkinga.
  • Nemokamas lazdų antgalių failas: Su mūsų nemokamu lazdų antgalių failu lazdos bus aštrios ir paruoštos darbui.

Pastaba: Rekomenduojame, kad rišamąsias lazdas montuotume mes. Daugumai surišimų tinkamai sumontuoti reikia specialių įrankių.

Rodyti visus

atsiliepimai   (5)

Great value for the money. I am very happy with the purchase.
Marcin B. (Grangemouth)
2024-03-31
Įvertinimas: 5 iš 5!
Very happy with my package, let's begin to roll now!
Erika Ullmann (Dublin)
2021-03-30
Įvertinimas: 5 iš 5!
Rodyti visus 5 atsiliepimus
SkatePro