Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Dakota Sunglasses

Naujienos
Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Su akiniais nuo saulės "Red Bull Spect Dakota" atrodysite kaip tikras čempionas. Šie kultiniai akiniai iš "Red Bull SPECT" kolekcijos patobulins bet kokią aprangą, nesvarbu, ar esate slidinėjimo trasose, ar ilsitės paplūdimyje, ar tiesiog norite kasdienį stilių papildyti sportiniu stiliumi.

Tobulai vieno dydžio akiniai nuo saulės "Dakota" patogiai tinka beveik visiems, o jų modernus, apvyniojamas rėmelis maksimaliai dengia akis. Jų aukštos kokybės lęšiai užtikrina krištolo skaidrumo regėjimą ir patikimą apsaugą nuo UV spindulių, todėl ne tik puikiai atrodysite, bet ir rūpinsitės savo akimis.

Atstovaukite visame pasaulyje žinomam "Red Bull SPECT" prekės ženklui ir papildykite savo kolekciją šiais nuostabiais akiniais nuo saulės. Jų elegantišką dizainą papildo subtilus, bet atpažįstamas "Red Bull" logotipas ant akių šerelių, todėl tai idealus pasirinkimas tiek gerbėjams, tiek nuotykių ieškotojams.

Įsigykite "Red Bull Spect Dakota" akinius nuo saulės jau šiandien ir pamatykite pasaulį naujai, stilingiau. Patirkite aukščiausios kokybės, neprilygstamo komforto ir "Red Bull" gyvenimo būdo esmės derinį!

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro