×
Menu

Dundee Sunglasses

Naujienos
Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Su "Red Bull Spect Dundee" akiniais nuo saulės galėsite mėgautis geriausiu stiliumi ir našumu. Šie akiniai nuo saulės, preciziškai suprojektuoti ir pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, yra nepaprastas funkcionalumo ir mados derinys.

Elegantiško, apgaubiančio dizaino "Dundee" akiniai nuo saulės užtikrina visapusišką apsaugą ir išskirtinę apsaugą nuo kenksmingų UV spindulių. Lengvas ir patvarus rėmelis užtikrina maksimalų komfortą ilgai nešiojant, todėl šie akiniai idealiai tinka lauko nuotykiams ar kasdienei veiklai.

Šie akiniai nuo saulės turi pažangius poliarizuotus lęšius, todėl veiksmingai mažina atspindžius ir didina regėjimo aiškumą. Galėsite mėgautis geresniu matomumu ir mažesniu akių nuovargiu, todėl galėsite kuo geriau dirbti ryškiomis ir sudėtingomis apšvietimo sąlygomis.

Akiniai nuo saulės "Red Bull Spect Dundee" yra su ryškiai raudonos spalvos rėmeliu, suteikiančiu jūsų bendrai išvaizdai drąsos ir stiliaus. Ikoniškas "Red Bull" logotipas yra aiškiai matomas ant akinių šerelių, atspindintis prekės ženklo atsidavimą kokybei ir našumui.

Akiniai nuo saulės "Red Bull Spect Dundee" puikiai tinka bet kuriam sporto entuziastui ar madai neabejingam žmogui. Su šiais nuostabiais akiniais nuo saulės pagerinsite savo stilių ir apsaugosite akis.

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro