×
Menu

Edge Sunglasses

Naujienos
Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pažadinkite savo aistrą nuotykiams ir sportui su "Red Bull Spect Edge" akiniais nuo saulės, kurie įkūnija stilių ir efektyvumą. Sukurti tiems, kurie reikalauja geriausio, šie akiniai nuo saulės sujungia pažangiausias technologijas ir elegantišką, modernų dizainą, kad suteiktų neprilygstamą akinių patirtį.

Sukurti iš lengvų ir patvarių medžiagų, "Red Bull Spect Edge" akiniai nuo saulės patogiai priglunda prie jūsų aktyvaus gyvenimo būdo. Vieno dydžio konstrukcija užtikrina universalų pritaikymą visoms veido formoms ir maksimalų komfortą ilgai nešiojant. Reguliuojamos nosies pagalvėlės ir akių antgaliai leidžia pritaikyti akinius, todėl galite rasti tobulą pusiausvyrą tarp patogumo ir stabilumo.

Pažangūs "Red Bull Spect Edge Sunglasses" akinių nuo saulės lęšiai užtikrina išskirtinį skaidrumą ir apsaugą nuo žalingų UV saulės spindulių. Patirkite ryškias spalvas ir aiškias detales su minimaliu iškraipymu, todėl galėsite visiškai pasinerti į mėgstamas lauko pramogas. Nesvarbu, ar leidžiatės į slidinėjimo trasas, ar keliaujate takais, ar tiesiog mėgaujatės diena paplūdimyje, šie akiniai nuo saulės užtikrins regėjimo aiškumą, kurio reikia norint pasiekti geriausių rezultatų.

Elegantiško ir sportiško dizaino "Red Bull Spect Edge" akiniai nuo saulės drąsiai išsiskiria, kad ir kur eitumėte. Išskirtinis "Red Bull" prekės ženklas suteikia kasdieniam įvaizdžiui sportinio stiliaus, o modernus siluetas tinka įvairioms veido formoms. Nuo slidinėjimo trasų iki gatvių - šie akiniai nuo saulės lengvai pereina nuo laisvalaikio iki aktyvios aprangos, todėl jie yra puikus šiuolaikinio nuotykių ieškotojo aksesuaras.

Pagerinkite savo akinius ir patirkite stiliaus ir efektyvumo sintezę su "Red Bull Spect Edge" akiniais nuo saulės. Priimkite savo aistrą nuotykiams ir leiskite šiems akiniams nuo saulės būti patikimu jūsų palydovu kelionėje į didybę.

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro