×
Menu

Earle Sunglasses

Naujienos
Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Aštrių pojūčių ieškotojai ir nuotykių ieškotojai, susipažinkite su savo varžovais: "Red Bull Spect Earle" akiniais nuo saulės. Šie akiniai įkūnija ekstremalaus sporto esmę, pasižymi drąsiu, sportišku dizainu ir išskirtinėmis savybėmis. Sukurti preciziškai ir kruopščiai, jie pasiruošę lydėti jus adrenalino kupinuose žygiuose ir pagerinti jūsų regėjimą kaip niekada anksčiau.

Ženkite į nuotykių areną su šiais akiniais nuo saulės, kuriuose lengvai dera stilius ir funkcionalumas. Unisex dizainas užtikrina patogų pritaikymą visoms veido formoms, todėl tinka visų rūšių aštrių pojūčių ieškotojams. Pasiruoškite užkariauti naujas aukštumas, kapoti šlaitus ir skrieti bangomis su nepajudinamu aiškumu ir apsauga.

Akiniai nuo saulės "Red Bull Spect Earle" pasižymi aukštos kokybės tamsintais lęšiais, kurie užtikrina išskirtinį skaidrumą ir apsaugą nuo kenksmingų UV saulės spindulių. Jų lengvas, bet tvirtas rėmelis užtikrina ilgalaikį atsparumą, kad ir kokie ekstremalūs būtų jūsų nuotykiai. Jie yra geriausias palydovas tiems, kurie mėgsta peržengti ribas.

Nesvarbu, ar įveikiate snieguotas viršūnes, ar keliaujate nelygiomis vietovėmis, ar kaitinatės vasaros saulėje, "Red Bull Spect Earle" akiniai nuo saulės pagerins jūsų patirtį. Tegul jie tampa patikimu jūsų sąjungininku siekiant adrenalino kupinų nuotykių. Pasiimkite porą jau šiandien ir patirkite jaudulį!

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro