×
Menu

Skateboard Package

Aprašymas

Riedlentės paketas - puikus paketas riedlenčių sporto entuziastui! Riedlentės pakete yra viskas, ko reikia norint pradėti važinėti riedlente arba pakelti savo įgūdžius į aukštesnį lygį. Visos mūsų riedlentės yra visiškai surinktos ir turi aukštos kokybės komponentus, kad važiavimas būtų sklandus.

Galite rinktis iš kelių riedlenčių prekės ženklų. Turime sukomplektuotų riedlenčių visiems lygiams - nuo pradedančiųjų iki profesionalų. O geriausia tai, kad mūsų siūlomose sukomplektuotose riedlentėse galite rinktis iš daugybės šaunios grafikos.

Pirkdami riedlentę kartu su riedlente gausite šiuos daiktus:

  • Šalmas: Apsaugokite galvą naudodami aukštos kokybės šalmą, atitinkantį visus saugos standartus. Galima rinktis įvairių spalvų ir dizaino šalmus, todėl galėsite rasti tobulą šalmą, atitinkantį jūsų asmenybę ir stilių.
  • Apsaugų rinkinys: Mūsų apsaugų rinkinius sudaro kelių, alkūnių ir riešų apsaugos, kad mokydamiesi ar bandydami naujus triukus išvengtumėte smūgių ir sumušimų.
  • Slidinėjimo įrankis (pasirinktinai): Kiekvienam riedlentininkui būtinas riedlentės įrankis. Juo galėsite reguliuoti riedučius, keisti ratus ir atlikti kitus priežiūros darbus. Mūsų riedlentininkų įrankiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir yra ilgaamžiai.
Rodyti visus

atsiliepimai   (12)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (12 atsiliepimai)

SkatePro