×
Menu

Backcountry Ski Package - Skis & Bindings

Aprašymas

Stilingai leiskitės į bekelę su mūsų bekelės slidinėjimo paketu. Šis nuotykių mėgėjams skirtas paketas leidžia pasirinkti tobulą slidžių ir raiščių derinį ir net pridėti patogų slidžių krepšį ir kaklo šildytuvą, kad paketas būtų išbaigtas.

  • Kalnų turizmo slidės: Mūsų siūlomos aukštos kokybės kalnų turizmo slidės - puikus lengvų ir universalių slidžių derinys. Su šiomis slidėmis galėsite valdyti ir būti vikrūs, kad įveiktumėte bet kokį bekelės iššūkį.
  • Slidinėjimo įranga: Slidinėjimo įranga: pasirinkite tobulus surišimo įtaisus, atitinkančius jūsų slidinėjimo stilių ir batus. Mūsų asortimente yra įvairių geriausių prekių ženklų rišamųjų priemonių, skirtų tiek kalnų, tiek telemarko slidinėjimui.
  • "SkatePro" slidinėjimo krepšys: Slidės ir lazdos bus saugios ir patikimos su mūsų patvariu "SkatePro" slidinėjimo krepšiu. Ji pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų ir turi patogų dirželį per petį, kad būtų patogu nešiotis.
  • "SkatePro" kaklo šildytuvas: Mūsų minkštas, vilna išklotas "SkatePro" kaklo apdangalas užtikrina šilumą ir apsaugą nuo gamtos stichijų. Jis sukurtas taip, kad šaltomis bekelės dienomis jaustumėtės jaukiai, tačiau neprarandate pralaidumo orui.
  • Montavimo paslauga: Jei pageidaujate, mūsų patyrę meistrai gali profesionaliai sumontuoti jūsų raiščius ant slidžių. Ši paslauga užtikrina tikslų pritaikymą ir optimalų veikimą slidinėjimo trasose. Atlikdami užsakymą tiesiog į krepšelį įtraukite surišimo montavimo paslaugą.

Nepraleiskite progos pasimėgauti geriausiais bekelės slidinėjimo malonumais. Gaukite reikiamą įrangą, kad galėtumėte įveikti bet kokią vietovę, naudodami mūsų bekelės slidinėjimo paketą jau šiandien.

Rodyti visus

Specifikacijos

Apkausto:
Not included
SkatePro