×
Menu

Twin Tip Ski Package

Aprašymas

Mūsų "Twin Tip" slidžių paketas yra visapusiškas sprendimas visiems jūsų laisvojo stiliaus nuotykiams.

Pasirinkite tobulą produktų derinį:

  • Slidės laisvajam stiliui: Pasiruoškite atlikti nuostabius triukus ir manevrus su mūsų siūlomomis aukštos kokybės laisvojo stiliaus slidėmis, skirtomis tiek vaikams, tiek suaugusiems.
  • Slidinėjimo įranga: Slidinėjimo įranga: patogiai ir saugiai pritvirtinkite savo kojas su šiais patvariais ir patikimais surišimo įtaisais, sukurtais taip, kad galėtumėte kontroliuoti net ir sudėtingiausias trasas.
  • Slidžių krepšys (pasirinktinai): Slidės patogiai gabenamos su tvirtu slidžių krepšiu, kuris užtikrina apsaugą ir patogų nešiojimą.
  • "SkatePro" kaklo šildytuvas (pasirinktinai): Šaltomis dienomis būkite apsaugoti ir sušilti su mūsų patogiu kaklo šiltintuvu su "SkatePro" logotipu.
  • Pririšimo montavimo paslauga (pasirinktinai): Sutaupykite laiko ir pastangų, naudodamiesi mūsų nuolaidomis, kad jūsų slidės iš karto būtų paruoštos išvažiuoti į sniegą.

Su mūsų Twin Tip slidžių paketu ne tik gausite visą būtiniausią įrangą savo laisvojo stiliaus nuotykiams, bet ir sutaupysite pinigų, palyginti su kiekvieno elemento pirkimu atskirai.

Rodyti visus

Specifikacijos

Apkausto:
Not included

atsiliepimai   (3)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (3 atsiliepimai)

SkatePro