×
Menu

Wetsuit Package

Aprašymas

Pagerinkite savo banglenčių sporto įrangą su mūsų aukščiausios kokybės hidrokostiumų paketu! Į šį pilną paketą įeina viskas, ko reikia norint banglenčių sportui ištisus metus, nesvarbu, kokia vandens temperatūra. Šiame pakete esantys geriausių prekių ženklų hidrokostiumai, batai, pirštinės ir gobtuvai užtikrins, kad jaustumėtės patogiai ir pasiektumėte geriausių rezultatų.

  • Aukštos kokybės hidrokostiumas: Šis aukščiausios klasės hidrokostiumas, sukurtas taip, kad būtų itin lankstus, patogus ir patvarus, užtikrina šilumą ir apsaugą.
  • Neopreniniai batai: Neopreniniai batai: šie hidrokostiumo batai padės išlaikyti kojas šiltai ir patogiai, kol būsite vandenyje.
  • Neopreninės pirštinės (pasirinktinai): Šios šiltos ir lanksčios neopreno pirštinės apsaugos jūsų rankas nuo šalčio. Šios pirštinės puikiai tinka norint išlaikyti ranką ant banglentės net ir vėsiame vandenyje.
  • Neopreninis gaubtas (pasirinktinai): Su šiais neopreniniais gobtuvais bus šilta nuo galvos iki kojų. Šie gobtuvai sukurti taip, kad suteiktų maksimalų komfortą, todėl galėsite mėgautis banglenčių sportu be jokių trukdžių.
  • Banglenčių krepšys (pasirinktinai): Su šiais patvariais banglenčių krepšiais lengvai į paplūdimį nugabensite lentą ir priedus.

Įsigykite hidrokostiumo paketą jau šiandien ir mėgaukitės banglenčių sportu patogiai ir stilingai ištisus metus!

Rodyti visus

SkatePro