×
Menu

Snowboard Binding and Mounting

Aprašymas

Ieškote naujos įrangos, kad galėtumėte leistis slidinėjimo trasose? Mūsų snieglentės ir surišimo priemonių paketas - puikus būdas gauti viską, ko reikia norint leistis į šlaitus. Derinkite mėgstamą snieglentę iš mūsų geriausių prekių ženklų ir ją suriškite su puikiai veikiančiais ir stabilumą užtikrinančiais surišimais.

Papildykite savo snieglenčių komplektaciją naudodami mūsų pasirenkamus priedus. Pridėkite snieglentės krepšį, kad jūsų įranga būtų apsaugota gabenimo metu, ir nepamirškite kaklo gaterio, kad būtų šilta vėsiomis dienomis ant kalno. Nesvarbu, ar pasirenkate individualiai pritaikyti savo įrangą, ar pasirenkate visą komplektą, galite sutaupyti pinigų, jei snieglentę ir surišimus sudėsite į mūsų snieglentės ir surišimų paketą!

Nepraleiskite šios fantastiškos galimybės įsigyti naujausią snieglenčių įrangą. Mūsų snieglentės ir surišimo priemonių paketas siūlo puikų kokybės, našumo ir prieinamos kainos derinį. Pasiruoškite įspūdingiems snieglenčių sezonui - pasiimkite savo jau šiandien!

Ir nepamirškite pridėti surišimo montavimo paslaugos, jei norite, kad mūsų specialistai už jus sumontuotų surišimus.

Rodyti visus

Specifikacijos

Apkausto:
Included

atsiliepimai   (2)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (2 atsiliepimai)

SkatePro