×
Menu

Daft Sunglasses

Naujienos
Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "Red Bull Spect Draft" akinius nuo saulės - puikų stiliaus ir aukščiausios klasės funkcionalumo derinį.

Šie akiniai nuo saulės pasižymi nesenstančiu dizainu, todėl jie neabejotinai padarys įspūdį, kad ir kur eitumėte. Drąsus ir kultinis "Red Bull" logotipas ant akinių šerelių suteikia sportinio rafinuotumo bet kokiai aprangai, o aptakus ir aptakus siluetas dvelkia sportiška elegancija.

Sukurti su kruopščiu dėmesiu detalėms, "Red Bull Spect Draft Sunglasses" akiniai nuo saulės sukurti taip, kad suteiktų išskirtinę regėjimo patirtį. Aukštos kokybės lęšiai optimaliai apsaugo nuo žalingų UV spindulių, todėl jūsų akys išliks apsaugotos per visus nuotykius lauke. Jie taip pat mažina atspindžius ir didina skaidrumą, todėl šie akiniai nuo saulės idealiai tinka įvairiai veiklai - nuo kopimo į kalnus iki paprasto poilsio paplūdimyje.

Sukurti taip, kad būtų maksimaliai patogūs, "Red Bull Spect Draft Sunglasses" akiniai nuo saulės turi lengvą, bet tvirtą rėmelį, kuris puikiai tinka bet kokiai veido formai. Reguliuojamos nosies pagalvėlės užtikrina saugų ir individualų prigludimą, o antsparniai puikiai sukimba, kad neslystų.

Nesvarbu, ar esate aistringas sportininkas, lauko entuziastas, ar tiesiog vertinate stilingus ir funkcionalius aksesuarus, "Red Bull Spect Draft Sunglasses" akiniai nuo saulės privalo papildyti jūsų kolekciją.

Patirkite neprilygstamo našumo ir modernaus stiliaus sintezę su "Red Bull Spect Draft Sunglasses" akiniais nuo saulės, kuriuose išskirtinė kokybė dera su moderniu dizainu.

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro