×
Menu

Dash Sunglasses

Naujienos
Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Žiūrėkite taip pat

Aprašymas

Pristatome "Red Bull Spect Dash" akinius nuo saulės - puikų stiliaus ir efektyvumo derinį. Šie akiniai nuo saulės, pagaminti preciziškai ir aistringai, pasižymi elegantišku ir rafinuotu dizainu, kuris papuoš bet kokią aprangą, nesvarbu, ar esate lenktynių trasoje, ar paplūdimyje, ar tiesiog vaikštinėjate mieste.

Akiniai nuo saulės "Red Bull Spect Dash Sunglasses" sukurti taip, kad užtikrintų neprilygstamą aiškumą ir apsaugą, turi pažangius poliarizuotus lęšius, kurie veiksmingai mažina atspindžius ir kenksmingus UV spindulius, todėl jūsų akys išliks patogios ir apsaugotos net ryškiausiomis sąlygomis. Įbrėžimams atspari danga suteikia papildomo patvarumo, todėl šie akiniai puikiai tinka aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms.

Be išskirtinio funkcionalumo, šie akiniai nuo saulės įkūnija "Red Bull SPECT" - prekės ženklo, kuris yra naujovių ir kokybės sinonimas - esmę. Lengvas ir patvarus rėmelis, pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, užtikrina ilgalaikį komfortą ir stabilumą, o subtilus, bet išskirtinis "Red Bull" prekės ženklas suteikia sportinio rafinuotumo.

Dėl savo universalaus dizaino ir unisex patrauklumo akiniai nuo saulės "Red Bull Spect Dash" yra idealus aksesuaras tiek vyrams, tiek moterims. Nesvarbu, ar esate adrenalino ieškotojas, paplūdimio mėgėjas, ar tiesiog vertinate nepriekaištingus akinius, šie akiniai nuo saulės pranoks jūsų lūkesčius ir taps jūsų pasirinkimu bet kokia proga.

Specifikacijos

Veido dydis:
One Size

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

SkatePro